Påsklov

Påsklov nu! Skönt^^

Träffade Robin i söndags, och senare på kvällen var vi och badade på vattenpalatset... det är hur skönt som helst när det bara är vi. Men de som kom ut från revyn glodde lite väl mycket tyckte jag :P


Idag har jag varit hos älsklingen ! Vi tittade bara på tvn och tog det lugnt typ! :)
Vet inte riktigt vad jag ska säga mer..

Jo, har iaf kört på E22 i 110 iaf^^ har blivit (lite) bättre på att backa nu med.. ska parkera på lektionen på torsdag... gaah, ska köra klockan 07.00 så det blir att gå upp klockan fem eftersom bussen går vid 06.00 :/ inte kul att behöva gå upp så tidigt på ett lov, men hellre det än att inte köra alls på två veckor...

Jaja, ska väl försöka sova snart, det är ju en dag imorgon också och vi får se vart den leder mig^^,

Ingen mår så bra som jag... lala

Frondas bidrag till melodifestivalen lyssnar jag på^^

Körlektionen igår gick mindre bra, jag är usel på att backa :P Ska backa på lektionen idag med... Jag körde typ sicksack istället för rakt bakåt, plus att jag körde upp på trottoaren två gånger ^^ Här behövs det övas :)

Har rast nu, fick sluta tidigare från medicinsk grundkurs, håller på med en "pjäs" eller vad man ska kalla de :P Behöver kanske bli lite mer seriös , men men ... Det går nog tillslut ändå .. 

Ska läsa och de på svenskan sedan.. boken är lite småseg så jag vill bara läsa ut den så fort som möjligt så att jag blir av med den^^. 

Älskling är inte som vanligt.. varför vet jag inte riktigt än ^^ 
Ska förhoppningsvis träffa Robin när han kommer hem och hälsar på! ska bli roligt :) Han fyllde ju år i helgen ^^ 

Jaja, puss hej! 

Måndag

Jag har huvudvärk idag igen :/ och tabletterna fungerade inte .. jobbigt..
 
Var hos älsklingen hela helgen <3 Vi gjorde inte så mycket, tittade på melodifestivalen på lördagskvällen.. det är så tråkigt nu för tiden, det är så självklart vem som vinner liksom.. Men jag har tittat på det endast för att Björn Gustafsson har varit med :) Han är ju hur duktig och rolig som helst :)

Jag skulle egentligen ha pluggat på provet i medicinsk grundkurs i helgen, men jag glömde boken i skolan så var det med det, så måste hem och råplugga idag isället.. mindre roligt... Känner mest för att åka hem men jag har psykologi om en timme och vi håller på med ett arbete så det är bäst att vara kvar.. 

Det blev inget filmtittande i fredags.. Min lärare hade beställt hem den till fel fredag så vi ska se den på fredagen efter lovet istället.. 

och i morgon ska jag backa på körlektionen.. den som jag trodde var förra tisdagen ^^,

Men men, jag har inte så mycket mer att säga nu.. så Puss hej! image6
Jag och Johan <3 

Äntligen fredag!

Har varit och hälsat på älsklingen nu på håltimman^^, trevligt, jag fick smörgåstårta och det sitter ju aldrig fel :) 

Jag fick ett bra resultat på svenskan som jag gjorde i onsdags, skönt det med tanke på att jag knappt pluggat... och idag började vi läsa en bok.. Såklart blev det högläsning i typ fyra sidor.. jag blir så irriterad på de, vi läser svenska B på gymnasiet och hon läser högt =/ . Stör mig mer än vad det borde kanske, men det känns som om man går i andra klass på lågstadiet och inte i tvåan på gymnasiet.. men men.

Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, antingen ska jag träffa Johan eller så följer jag med mamma och pappa till min kusin Sebastian som fyller 20  :) 

Jaja, men jag börjar lektionen snart, ska se på filmen monsunbröllop (människan socialt och kulturellt) .

puss hej!

Psykologi

Jag har psykologi B för tillfället, håller på med ett arbete som ska vara klart nästa vecka.. vet inte riktigt hur det kommer gå, analysen är viktigast (och det är den delen jag inte fattat vad hon vill ha än :P ) men får jobba på och hoppas på det bästa... 

Stoffe kom till Carro igår sen så vi åkte med han in till kalmar och hälsade på Bjerk :) Vi åkte Mcdriven och de köpte cheeseburgare och buffalowings ( jag köpte inget , jag har tjugo kronor att leva på i tre veckor). Men jag fick iaf smaka en sån där vinge av Bjerk:)

Efter skolan idag så ska jag till min älskling <3 Jag har inte träffat han sedan i söndags.. Men idag ska jag dit^^ Jag älskar dig Johan <3 



Men men nu ska jag väl ta tag i arbetet^^ Puss hej! 

Lantisen

Är hemma hos min Lantis idag :D Sjungit sing star och snaskat godis (mindre bra) . 

Vet inte vad vi ska hitta på nu, men något blir det väl alltid^^ 

image4
Så här seriösa är vi idag! :) 

Jaja, nu ska vi väl hitta på något vettigt att göra. . . 

puss hej!

Håltimma

Har lång rast igen. 

Har varit i affären och köpt "strong". Gott ^^ 

Övningskörde lite med pappa igår... han fick mig att köra på E22! Usch, läskigt, men jag körde bara i 80 (på en 110väg, kanske lastbilen bakom mig blev lite sur :P) Men jag körde i alla fall på den! bra, eftersom jag bor nära den så det är ju en fördel att våga köra där. Pappa tycker bara jag är fjantig, men jag vill inte få motorstopp när jag kör ut på en så stor väg där folk kör så fort.. jag vill bara skydda oss från att bli påkörda, ska det vara svårt att förstå? :P men men jag lever ju! Blir backning på körlektionen i kväll!

Jag är pank =/ var tvungen att sno pengar från körkortspengarna och de är snart slut, inte bra. får försöka klara mig utan i två veckor^ 

Ska titta på "Alvin och gänget" tänkte jag tills min kära lantis-carro slutar sin lektion! Hon tog ju körkort igår:D Grattis! 

Aja, har inget mer i tankarna just nu! Puss hej

 image4

______________

Kom hem från kalmar nu.. hade ju sett helt fel, ska ju inte köra för om en vecka :P
pinsamt, det var ju många där inne också^^

men men, jag måste plugga till svenskan imorgon!

Puss hej !

(Johan, jag älskar dig .v. )

it's nothing but a "headache"

Sitter i skolan och har håltimme, bara 40 minuter kvar som tur är. 

Har som sagt huvudvärk och jag lyckas ju inte hitta någon som kan ha värktabletter som jag kan knapra lite på. :/

Efter skolan ska jag i alla fall hem och övningsköra! Behövs nog, och imorgon på lektionen ska jag lära mig att backa - då får alla akta sig! usch, sjukt nervös inför det... Men förhoppningsvis kör jag inte på någon. 

 Nu vill jag att Psykologin kan börja så jag får åka hem snart! Puss hej

RSS 2.0