090924, jag har fått rosa hår!

Eller inte helt och hållet, det skiftar numera mellan en fin blond färg precis som jag vill ha det, men även oranget och som sagt rosa! Inte jättemycket men tillräckligt mycket för att det ska synas. Det där silverschampot hade inte direkt den effekt jag hade väntat mig! Hmpf, vad göra? :P

Vi blev klara med studieuppgift 3 idag, vi satt i bibiloteket efter seminariet och vi blev klara exakt klockan 18 och vid den tidpunkten var alla väldigt trötta :p

Men nu har jag helg, och inga lektioner nästa vecka förutom ett seminarie.... och tenta såklart :P

Jag insåg igår på föreläsningen att det bara var en vecka kvar... sen att jag blev utelåst den sista kvarten eller av den där föreläsningen är en annan femma:p typiskt mig också!


Sömn! Sovmorgon! Härligt :) haha, appropå något annat :P

Jaha, sitter just nu och tittar på How I met your mother. Ska fortsätta med det tänkte jag innan jag går och lägger mig bredvid älsklingen som ligger och sover redan^^ ,

Puss hej

090917

Fy, det går inte bra för mig.

Hade seminarium för första gången idag. Gick bra för gruppen, men jag var väl lite vilsen :P
Och studieuppgift två går åt h*****e rent ut sagt. Har skrivit ytterst lite. Men om ska försöka skriva mer men sen om jag inte kommer på ngt mer så får jag skicka in det som det är helt enkelt.
Imorgon ska vi nämligen skriva på gruppdelen, vi måste även blir klara då den ska vara inne senast klockan 9.00 på måndag, och det är nog ingen som vill sitta med det i helgen.

Jag vill bara att den här kursen ska ta slut. NU. Det här är inget för mig, filosofi och forskningsskit.
Lärarna utgår ifrån att alla vill bli forskare.. vilket är väldigt dumt eftersom majoriteten antagligen inte vill bli det.

Jaja, det ska bli skönt med helg i alla fall. Sen är det bara två veckor kvar innan tentan. Sen är kursen slut. Det kommer såklart att återkomma, men förhoppningsvis börjar vi med ngt roligare efter det.
men jag har sagt att om jag inte klarar den här första tentan så hoppar jag av. Inte just för att jag inte tror att jag inte skulle klara den ngn gång utan att jag har satt upp ett mål. Då jag är osäker på om detta är vad jag vill. Och det blir nästan värre varje dag =/ Inte bra detta.  . .

090914

Ny vecka. Vi pratade vetenskapsteori och lagar och sånt. Mindre intressant kanske :P

Personalfesten i lördags var trevlig. och håret blev bra när jag klippte mig i fredags.

Finns inte så mkt att skriva här egentligen.



090910

Nu glömde jag skriva igår - 090909 ^^, haha

Idag var jag inne i Kalmar och arbetade med grupparbetet med mina gruppkamrater! Det var väldigt trevligt, och sen fick vi ju en hel del gjort också :p

Jag har också varit och hämtat mina böcker nu! Äntligen!

Imorgon hade jag tänkt att åka in till Mönsterås och klippa mig, det behövs då det är väldigt slitet. Jag har inte klippt mig på 3 månader så känner att det är dags :P

På lördag ska jag tvätta och på kvällen blir det personalfest i Oskarhamn, kul kul =) och på söndag ska jag träffa Maria :) En väldigt rolig helg :)


090907 - Skolans första riktiga dag

Det gick bra, kände igen det lite.

Det känns bättre idag än det har gjort den senaste veckan! Skönt, men jag vet inte riktigt vad det är som har gjort att det känns så. Kanske för att jag bestämt mig för att om den första uppgiften och det inte går bra för min del så är det här inget för mig!

Igår flög det in en stor geting i lägenheten, och den försvann då Johan missade den en gång.. (inte en bålgeting men ändå större än en vanlig). Tänkte inte på det så mkt mer sen, men idag hittade jag den. Jag klev på den när jag stod och diskade  =/ aj, jag har ont nu och det är svullet och dant. Kan inte sträcka ut stortån riktigt :P

Vi var vid högskolebiblioteket på lektion idag, och efter att vi hade ätit gick jag och Sofia (En klasskompis) tillbaka och skulle låna böckerna och läsa igenom dem. Men då var de upptagna så vi satt bara och pratade i över en timme innan vi gav upp och åkte hem:P Men när vi slutar imon ska vi dit igen och jobba. Varken jag eller Sofia har nämligen fått hem böckerna ännu. Frustrerande.

Nä, nu ska jag läsa lite (och tycka lite synd om mig själv ;P)

Kram

090906

Usch.

090905

Grattis Jossan som fyllde 20 igår, och grattis Elin som fyller 18 idag :)

Mitt humör är fortfarande i botten, eller inte på topp hur man nu vill uttrycka sig.

Skolan börjar på allvar på måndag och jag har inte mina böcker och det är inte bra alls. Får se om jag kan sätta mig i bibiloteket och jobba där. Jag tror vi ska vara i en sal där på måndag och då kan jag ju bara vara kvar. Jag måste försöka iaf. även om jag inte alls är motiverad för tillfället. blah.

Alla har typ ringt mig idag, :P

Min bil verkar fungera nu iaf. Även om den var lite konstig igår men nu när jag körde med den så gick det bra.,

090902,090903 ingen bra dag

jag kan inte sova, men jag borde göra det då jag ska till skolan imorgon...

Jag är inte ett dugg trött. vet inte vad jag ska göra åt det.
har ångest just nu. har haft hela dagen i princip. jag gillar inte det här sinnestillståndet. inte alls. verkligen inte.

det var ett tag sen jag mådde såhär. länge sen. typ två år sedan eller något. då jag verkligen kände så här. visst, lite ångest av och till har jag alltid haft. men inte så här mycket och så här länge.
Jag vet inte vad jag ska göra åt  det. försöker tänka på annat, men det funkar inte så länge. försöker sysselsätta mig. det fungerar inte heller. det är nog därför jag inte kan sova. då blir det bara svårare att undvika. enda gången idag då jag inte kände den här känslan var när jag var ute och gick. självterapi tro? vem vet.

jag mår inte bra helt enkelt

090902

Idag har sov jag till tjugo i tolv.. så den här dagen har bara svischat förbi mig :P Ska gå ut med Melker nu tänkte jag! Och måste bara säga att han är så otroligt duktig, han har inte sagt ett pip när jag tvättar och trycker och håller på med bitsåret! Han är världens bästa vovve <3 Jag älskar dig Melker <3

Imorgon kommer mina föräldrar hem, det blir Anton som hämtar dem då jag måste in till stan när jag slutar skolan och köpa böckerna som vi behöver ha till nästa vecka, vet bara två , men jag vet att det var en till som vi behövde nu till första delen men jag kommer inte ihåg vad den heter så det måste jag ta reda på. Det var en massa andra böcker som var Obligatoriska också, men jag tänker inte köpa alla dem, får försöka ta reda på vilka som är de viktigaste och som vi kanske kommer använda fler gånger. De andra kan man kanske låna på biblioteket? :p Böckerna i sig ger mig huvudvärk.
Jag är fortfarande tveksam över om detta är vad jag vill.

090901

Hade min första skoldag på högskolan igår. Det kändes.. inget alls...
Idag är det värre, då jag inte är så sugen, gaah,, vet inte.

Jag vet inte.

Vet verkligen inte.

mår inte bra

RSS 2.0