Anna och Jossan :)

Körningen gick bra :) 


Anna, Jossan och jag var ju på stan idag! Jossan hittade en jacka och jag köpte ett par skor ^^ och Hemsöborna :) haha
Anna sparade sina pengar , duktig som hon är :P

Det var trevlig :) 

hmm,

Jag  blev plötsligt lite nervös inför körningen imorgon, anledningen är att Johan säger att det ska bli snö :/ Hoppas verkligen inte de, jag tycker inte alls om snö.. vare sig jag ska köra bil eller inte.. 

Om jag inte inbillar mig nu så tror jag att det åskar ute, blåser gör det iaf, för jag missade typ halva NCIS för att det var störningar hela tiden.. irriterande. 

Johan är hemma hos sin pappa en stund nu, kände inte för att följa med så jag sitter här ^^

Johan har klippt sig idag också,  :) Jättesöt blev han. Sedan fick han mig att blondera håret på honom, och det gick faktiskt bra :) 

Vet inte riktigt om jag ska åka hem ikväll eller om jag ska stanna här inatt också^^, får se, ska nog ta ett litet snack med Johan när han kommer tillbaka om detta^^

Ska förhoppningsvis träffa Jossan och Anna i Kalmar imorgon :) 

Nä, nu har jag skrivit tillräckligt med obetydlig fakta .. :P

Historiaprovet!

Jag skulle gå in på min skolmail för att kolla uppgifterna jag tänkte sätta mig och göra nu så hade jag fått ett mejl från min historialärare.. Jag fick VG på provet! :) blev jätteglad, för jag hade inte förväntat mig mer än ett G ! Så det var en väldigt glad överraskning! 

Johan har fortfarande inte kommit hem, han är med några kompisar i mönsterås så jag får sitta här och underhålla mig själv :P 



Hos Johan

Sitter i Sängen hemma hos Johan nu och gör inget alls, tittar lite på tv :P 

Ska till banken snart också, så jag har det gjort :) Ska ta ut lite pengar från försäkringen, det räcker precis till körlektionerna som jag ska betala på fredag! Ringde ju till körskolan igår, så jag ska köra på fredag vid 10.15 och på måndag 16.20.. sen får vi se när det finns tider nästa gång...

Men jag är glad att jag tog tag i det nu, för jag vill inte ha detta hängande över mig, år dåligt av att veta att jag borde ta tag i körningen men inte gör det.. så nu så ska jag förhoppningsvis komma framåt så jag får mitt jäkla körkort någon gång... Om jag har väldig tur kanske de bokar upp mig till halkkörning! Det är mitt mål just nu, att få göra den för då är det inte så mycket kvar innan uppkörningen.. Den vill jag inte ens tänka på nu, blir nervös bara av att tänka lite snabbt på den :P Jag är inte så orolig över att jag ska göra något fel.. jag är mest orolig över att jag inte ska hitta dit de vill att jag ska köra så jag kör fel hela tiden för det är ju inte så lyckat..


Aja, jag ska kanske ta på mig och gå till banken kanske? :P

Puss hej! 

Höstlov

Nu har jag höstlov i en vecka.. 

Var sista dagen på Neo-vaggan i förrgår och det känns tråkigt att inte var fler veckor.. Trivdes hur bra som helst.

Jag fick vara med på en förlossning också, och det var jättehäftigt :) 

Får väl se vad jag ska hitta på idag, Johan kanske om jag får tag på honom :P 



Neo

Nu är jag inne på min tredje vecka av min praktik på Neonatalvården i Kalmar! Och jag stormtrivs :D Det är så himla kul och att alla i personalen är väldigt trevliga är en stor bonus också :)

Jag skulle mycket väl tänka mig att jobba så :) Nu är jag 100 procent säker på att jag vill jobba med små barn/nyfödda sen får vi se exakt vad jag blir senare. Jag är ju inne på barnmorska, men vem vet. Kanske blir barnsjuksköterska istället och försöka få jobb på en neonatalavdelning:)

I morgon ska jag i alla fall få gå med en undersköterska på förlossningen :) Förhoppningsvis finns det att göra för då stannar jag nog där hela dagen annars går jag bara in på neo på eftermiddagen!

Jag är helnöjd! :D

Ska väl försöka sova snart eftersom jag måste upp klockan fem i morgon bitti =/ det är alltid lika segt, det enda som är lite jobbigt med praktiken, men så är det ju typ överallt  i vården.. Jag börjar klockan sju men eftersom bussen går vid klockan sex så blir det liksom så tidigt. Inte kul för mig eftersom jag är en riktigt kvällsmänniska, men det funkar ju, har inte försovit mig en enda gång ;)

puss hej!

RSS 2.0